سامانه مودیان مالیاتی tp.tax.gov.ir

سامانه مودیان مالیاتی چیست؟

یک سامانه آنلاین به نشانی اینترنتی tp.tax.gov.ir می باشد که توسط سازمان امور مالیاتی کشور مدیریت می شود. هدف اصلی سامانه مودیان مالیاتی جمع آوری و یکپارچه سازی اطلاعات مودیان مالیاتی و دریافت گزارشات الکترونیک توسط مودی مالیاتی می باشد

به عبارت دیگر این سامانه به منظور کاهش فرار مالیاتی و افزایش شفافیت و عدالت مالی ایجاد و پیاده سازی شده است و افراد و شرکت ها می توانند از طریق سامانه آنلاین مودیان مالیاتی tp.tax.gov.ir اطلاعات خود را به سازمان امور مالیاتی ارسال نمایند

سامانه مودیان مالیاتی به جمع آوری مالیات و بدهی های مالیاتی از طریق اینترنت، به دولت کمک می کند تا از روشهای امن تر و ساده تری برخوردار شوند و مودی می تواند از طریق این سامانه مالیات خود را پرداخت نماید.

کلیه صاحبین مشاغل (اشخاص حقیقی و حقوقی ) بجز موارد خاص مشمول این قانون هستند و یا به عبارتی کلیه اشخاص و شرکت ها و موسسات که مشمول پرداخت مالیات می باشند میبایست در این سامانه ثبت نام کرده و صورتحساب های کالا و خدمات خود را بصورت الکترونیکی و آنلاین در این سامانه بارگذاری کرده، تا سازمان امور مالیاتی کشور برای محاسبه مالیات و عوارض فروش کالا و خدمات اشخاص که عضو این سامانه می باشند استفاده کرده و مالیات مربوطه را محاسبه نمایند.

 

برای دریافت مشاوره مالی و مالیاتی رایگان تماس بگیرید
برای برقراری تماس بر روی شماره کلیک نمایید

 

عدم استفاده از سامانه مودیان چه عواقبی دارد

در صورت عدم استفاده مشمولین مالیات از سامانه مودیان مالیاتی، شامل جریمه ای معادل 10 درصد از فروش شده و از بخشودگی ها و معافیت های مالیاتی بهره مند نمی شوند.

مزایای استفاده از سامانه مودیان مالیاتی چیست؟
مزایای استفاده از سامانه مودیان مالیاتی چیست؟

مزایای استفاده از سامانه مودیان مالیاتی چیست؟

  • پرداخت سریع و آسان مالیات
  • کاهش فرار مالیاتی
  • افزایش شفافیت
  • ثبت دقیق اطلاعات
  • جلوگیری از تقلب
مراحل ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی
مراحل ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی

مراحل ثبت نام در سامانه مودیان مالیاتی

ورود به آدرس my.tax.gov.ir

در این سامانه نیازی به کد ملی و احراز هوییت نمی باشد، فقط کافیست مودی مالیاتی قبل از انجام این کار ثبت نام خود را در نظام مالیاتی کشور انجام و تشکیل پرونده داده باشد. در این صورت هیچ مشکلی برای ادامه کار ثبت نام مودیان مالیاتی ندارد.

دریافت گواهی امضای الکترونیک

مرحله بعدی دریافت گواهی امضاء الکترونیکی از مراکز صدور گواهی می باشد که برای اینکار باید به یکی از دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و کارهای اداری مربوطه انجام شود.

شناسه یکتا حافظه مالیاتی

مرحله بعدی دریافت شناسه یکتای مالیاتی از طریق ورود به کارپوشه سامانه مودیان می باشد. شناسه یکتا مالیاتی یک کد 6 رقمی است که در هر صورتحساب الکترونیکی، پس از صدور می بایست شماره مخصوص مالیاتی داشته باشد و بخشی از ارقام آن را شناسه یکتای مالیاتی تشکیل می دهد.

مرحله بعدی شناسه عمومی کالاها و خدمات می باشد. درواقع این شناسه یک کد منحصربفرد بوده که به گروه خاصی از کالا ها و خدمات تعلق می گیرد برای دریافت شناسه کالا و خدمات می توان از طریق سایت سازمان امور مالیاتی به نشانی stuffid.tax.gov.ir یا فایل موجود موجود از جانب این سازمان با بیش از 34000 هزار قلم کالا و خدمات اقدام کرد.

درصورتی که شناسه کالا و خدمات شما در بین این اقلام که در فایل ارائه شده توسط سازمان امور مالیاتی وجود نداشت، با ثبت در سامانه جامع تجارت ایران، می توانید شناسه کالا و خدمات خود را ایجاد کنید.

اطلاعات خود را به‌صورت کامل و صحیح وارد کنید تا از مشکلات در آینده جلوگیری شود.
در هنگام ثبت‌نام، از شما درخواست می‌شود که شماره تلفن خود را به دقت وارد کنید تا نام کاربری و رمز عبور به درستی برای شما ارسال شود.
شماره موبایل باید به نام خودتان باشد.
با انجام این مراحل، شما می‌توانید حساب کاربری خود را در سامانه مودیان مالیاتی ایجاد کرده و از خدمات آن بهره‌مند شوید.

سامانه مودیان مالیاتی چیست؟
چرا باید از سامانه مودیان مالیاتی استفاده کنیم

روش های درج اطلاعات در سامانه مودیان مالیاتی

درج اطلاعات در سامانه مودیان مالیاتی بصورت مستقیم توسط خود مودی

این روش معمولا از طریق نرم افزار های حسابداری که در اختیار خود مجموعه می باشد انجام می شود و مسئولیت ارسال کلیه اطلاعات بر عهده خود مودی می باشد و مودی هزینه مازادی برای درج اطلاعات در سامانه مودیان پرداخت نمی کند

درج اطلاعات در سامانه مودیان مالیاتی با ارسال اطلاعات از طریق شرکت های متعهد

در این روش پس از عقد قرارداد با یکی از شرکت های معتمد، درج اطلاعات بر عهده این شرکت ها می باشد در این مدل سه نوع صورت حساب موجود است:

صورتحساب الکترونیکی نوع اول

در این صورتحساب، شماره منحصر بفرد مالیاتی مشخصات کالا و خدمات و اطلاعات هویتی فروشنده و خریدار و شرایط پرداخت درج شده است

صورتحساب الکترونیک نوع دوم

در این صورتحساب، شماره منحصربفرد مالیاتی مشخصات خدمات و کالا و اطلاعات هویتی فروشنده و نوع پرداخت درج شده، ولی مشخصات خریدار اختیاری می باشد

صورتحساب الکترونیکی نوع سوم

در این صورتحساب، رسید پرداخت وجه صادره از دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه الکترونیکی پرداخت دارای شماره منحصر بفرد مالیاتی می باشد که بر حسب مقررات اعلامی سازمان امور مالیاتی کشور بعنوان پایانه فروشگاهی پذیرفته شده است.

درج اطلاعات در سامانه مودیان مالیاتی، از طریق سامانه های دولتی

در این روش مودی در زمان ارسال اطلاعات، سامانه دولتی را انتخاب می کند و مسئولیت صدور و ارسال صورتحساب الکترونیک در این روش بر عهده خود مودی می باشد

دیدگاه ها
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه *

درخواست خدمات و مشاوره

با مشاوره تخصصی فعالیت های مالی،مالیاتی و … خودتان را به ما بسپارید..